Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Bestyrelsesudvikling

Her kan du læse om:

  1. Personlig udvikling som aktivt bestyrelsesmedlem
  2. Holdet bag bestyrelsesuddannelse 
  3. Rekruttering af bestyrelsesmedlem
  4. Rekruttering af bestyrelsesformand
  5. 360 graders analyse/vurdering af bestyrelsen
  6. Databank med bestyrelsesmedlemmer
  7. Træning og / eller uddannelse af den eksisterende bestyrelse

 

1. Personlig udvikling som aktivt bestyrelsesmedlem 

Vores bestyrelsesuddannelse er målrettet dig, der ønsker en personlig kompetence udvikling indeholdende værktøjer, ny viden og inspiration til hvordan du øger dit bidrag til bestyrelsesarbejdet og dermed blive et aktiv i bestyrelsen og dermed for virksomheden.

Gennem hele læringsforløbet tager vi afsæt i en unik “real life” bestyrelsescase indeholdende alle de udfordringer og beslutninger, som en virksomhed aftvinger for at kunne virke og vokse.

Før kursusstart vil du bl.a. få tilsendt bestyrelsescasen til gennemlæsning og på første dagen vil alle deltagere blive formeret i en eller flere bestyrelser med klar rolle og ansvars fordeling.

Endvidere vil du før kursusstart gennemføre en personanalyse samt få en personlig tilbagemelding på denne. Dermed vil vi være i stand til at sætte det rigtige bestyrelseshold – og derigennem lærer du selv om person- og teamprofiler, afledt forventet adfærd, profilers forventede styrker og svage sider – også sat i en kontekst i forhold til bl.a. kommunikation og forandringsledelse.

Endvidere fokuserer vi på de vigtigste strategi teori elementer som grund “værdi-bygge-klodser” herunder implementering via forandringsledelsesteorier under det afsæt, at det er direktionen der skal gennemfører den daglig ledelse herunder udrulning af diverse strategier.

Samlet er uddannelsen fokuseret 100% på at skabe merværdi for virksomheden og gennemføres bl.a. af erfarne bestyrelseskræfter med +20 års erfaring – både som formand og menig bestyrelsesmedlem.

Uddannelsen afsluttes med en skriftlig opgave der skal forsvares mundtligt til eksamen. Herefter udstedes eksamensbevis som bevis for, at du har opkvalificeret dine kompetencer – tillykke!

 

2. Holdet bag Custom Groups bestyrelsesuddannelse:

Vores undervisningshold består af erfarne senior rådgivere og bestyrelsesmedlemmer. Nævnes kan:

 

3. Rekruttering af bestyrelsesmedlem

Vi har en klar kompetence til at rekruttere til din bestyrelse. Vi bistår med at finde den rigtige bestyrelseskompetenceprofil som modsvarer udfordringen i virksomheden. Glem venligst alt om tante og venne bestyrelser eller den nemme løsning med deltagelse af ofte reaktive advokater eller revisorer – i bedste fald bliver det en social hyggeklub og i værste fald risikere man, at bestyrelsen ikke har den nødvendige proaktive dynamik og strategiske komptence til at skabe over middel resultater.

4. Rekruttering af bestyrelsesformand

Den rigtige bestyrelsesformand kan være et stort aktiv og som forstår at målsætte realistisk samt anvende virksomhedens kernekompetencer i samarbejde med den øvrige bestyrelse og direktion – for at skabe over middel resultater i markedet.
Vi har kernekompetence i at rekruttere til bestyrelser. Vi bistår med at finde den rigtige bestyrelsesformand, som modsvarer udfordringen i virksomheden og matcher ham eller hende til til den øvrige bestyrelse og direktion.

5. 360 graders analyse/vurdering af bestyrelsen

Arbejder bestyrelsen i dag optimalt? Er den sammensat optimalt set op i mod de kommende eller nuværende udfordringer? Hvor kan bestyrelsen blive bedre og hvor har den sine styrker? Med en 360 graders analyse/vurdering af bestyrelsen bliver der sat fokus på de interne dynamikker herunder resultatskabelse, kompetenceniveau, samarbejde, ledelse m.v. der kendetegner det daglige bestyrelsesvirke. Læs mere ved at trykke på denne linje. 

6. Databank med bestyrelsesmedlemmer
Hvis du søger bestyrelsesmedlemmer, er vi en kompetent samarbejdspartner. Vi har en databank med kvalificerede og erfarne bestyrelsesformænd og medlemmer, som står klar til at træde til og gøre en forskel.

7. Træning og / eller uddannelse af den eksisterende bestyrelse

Hvis du søger at dygtiggøre nuværende bestyrelse, har vi en række praktiske cases som vi kan udfordre jer med. Afhængig af bestyrelsens nuværende udfordringer, udvælger vi en eller flere relevant cases (eller udarbejder denne til lejligheden) således at aktualitet og anvendelighed sættes på agendaen.

Ring til Thomas Ludvigsen direkte på 51210707 eller skriv til os for at høre mere om ovennævnte kompetencer – vi glæder os til at blive udfordret og løse opgaven – stor som lille!

Skal vi tage en snak om bestyrelsearbejde?
Tryk her og skriv direkte til os.