Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

360 graders bestyrelsesevaluering

360 graders analyse/vurdering af bestyrelsen

Der findes en række værktøjer til at vurdere, hvor godt en bestyrelse i fungerer og præsterer. Emnet er ofte lidt tabubelagt, idet rigtig mange bestyrelsesmedlemmer “klamre sig til taburetten” og dermed den indtægt der følger med ved at arbejde i en bestyrelse. Tænk hvis mine kollegaer ikke finder at jeg giver værdi eller at jeg ikke er god til at gå på kompromis ? Afledt at det kun rimeligt, at en bestyrelse mindst én gang om året holder en MUS med sig selv og stiller skabt på samarbejdet og resultatskabelsen.

  • Arbejder bestyrelsen i dag optimalt?
  • Er nuværende bestyrelse sammensat optimalt set op i mod de kommende eller nuværende udfordringer?
  • Hvor kan bestyrelsen blive bedre og hvor har den sine styrker?

Med en 360 graders analyse/vurdering af bestyrelsen, bliver der sat fokus på en række dynamikker herunder resultatskabelse, kompetenceniveau, samarbejde, ledelse m.v. der kendetegner det daglige bestyrelsesvirke. Nedenfor et eksempel på en del af den spørgeguide som anvendes.

Bestyrelsesevaluering

Bestyrelsesevaluering1

 

Alle besvarelser bliver herefter sat op i en grafisk præsentation og præsenteret for opdragsgiver/bestyrelsen.

Værktøjet er meget velegnet til efterfølgende at stille skarp på nogle at de udviklingsområder der er identificeret for at gøre bestyrelsesteamet endnu bedre og istand til at imødegå morgendagens udfordringer.

 

Ring til Thomas Ludvigsen direkte på 51210707 eller skriv til os for at høre mere om bestyrelsesudvikling – vi glæder os til at blive udfordret og løse opgaven!

Skal vi tage en snak om bestyrelsearbejde?
Tryk her og skriv direkte til os.