Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Forandringsledelse

Forandring er den eneste konstante faktor!

For at bevare konkurrenceevnen kræves der i stigende omfang agilitet. Succesfulde virksomheder er således altid i bevægelse med afledt behov for at gøre, tænke, producere samt “Go-To-Market” på en ny og mere effektiv måde i takt med at omverdenen ændre sig med stigende hastighed,

Hvorfor beskæftige sig med forandringsledelse?

Forandringsledelse er en iterativ proces, hvor du som leder tilvænner organisationen til forandring ved bl.a. at tage initiativer og kommunikerer i en given retning. Kombinationen gør virksomheden og medarbejderne mere fleksible og robuste. Forandringsledelse er således et redskab, der sikre hurtigere omstilling gennem ejerskab fra hele organisationen – så der effektivt arbejdes med at få bragt hele eller dele af organisationen væk fra en evt. fornægtelse og vrede og frem til at se på morgendagens muligheder og dermed se løsninger på udfordringerne. Med andre ord at reducere usikkerhed, frustration og afledet stress samt sygdom.

Hvorfor Custom Group til at faciliterer vores forandring?

Der er mange måder at se på og ikke mindst facilitere forandring i en organisation. Vi har afledet arbejdet med mange forskellige former. Lige fra den hårde version “The Big Bang”, hvor beslutning om opsplitning af en given virksomhed er givet på forhånd, til den mere skalerede “domino” eller “eksplorative” version, hvor virksomheden f.eks. gennem ændring i egen Go-To-Market strategi, er nød til at tilpasse hele værdikæden rettet mod kunden/markedet – og gør dette fra projekt til projekt eller fra afdeling til afdeling.

I alle tilfælde, føler vi os kompetente til at løse en given udfordring indeholdende alle elementer i forandringsproces herunder forandringskommunikation – og underviser bl.a. i faget ved 3. parts udbyder lige som vi tilbyder statens godkendte uddannelse, indeholdende 10 ECTS point efter bestået eksamen. Se bl.a. mere herom på dette link.

Ring eller skriv til os – vi er langt bedre end vore rygte – og billigere, hvis det har nogen betydning 😉

Kontakt os: Ring eller skriv til os for at få mere information – vi er til for at hjælpe dig og din virksomhed – tl@customgroup.dk eller tlf. 51210707

Skal vi tage en snak om consulting?
Tryk her og skriv direkte til os.