Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Virksomhedsspecifik Business case

Vi har til flere kunder og undervisningsmiljøer udviklet specifikke Business cases til netop deres marked/organisation herunder afledte nutids udfordringer. Disse bruges til at inspirere en leder-/talentgruppe eller direktion i forbindelse med et givet tilpasset udviklingsforløb.

Vi har i øvrigt taget konceptet et skridt videre, sammenlignet med de traditionelle cases, der også anvendes på højere læreanstalter – ex. MBA niveau ved CBS og AVT. Således kombinerer vi Business casen med et konkret program, der involverer deltagerne til at udarbejde en forretningsplan, hvor der normalt søges at optimerer en given del af forretningen. Forretningsplanen præsenteres som en skriftlig 10 – 12 siders “eksamenopgave” overfor ex. en styregruppe (hvor der tilkobles et individuelt/gruppe mentor forløb, bl.a. for at tilsikre effekt men også at den akademiske ramme ikke bliver udfordringen i opgaven).

Planen justeres/godkendes, hvorefter der gives eks. 3 måneder til at implementere den udviklede og nu godkendte forretningsplan – med andre ord fra teori til praksis.

Efter 3 måneder måles effekterne af processen og disse præsenteres for styregruppen – evt. med en anerkendelse, for den bedst løste opgave/forretningside/økonomisk effekt m.v.

Samlet får virksomheden noget helt unikt – hvorfor vi ofte ser, at det er virksomheder der gennem mange år, systematisk har arbejdet med kompetence udvikling til deres ledere og ledertalenter der efterspørger dette produkt.

Ring eller skriv til os – vi er ikke bare bedre, men også billigere end du måske tror 😉

Kontakt os: Ring eller skriv til os for at få mere information – vi er til for at hjælpe dig og din virksomhed – tl@customgroup.dk eller tlf. 51210707

Skal vi tage en snak om consulting?
Tryk her og skriv direkte til os.