Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Strategieplan og målopfyldelse

Strategiplanlægning og mål opfyldelse

En strategisk ambition er noget som alle ledere bør have og ofte har. Men det er bare ikke altid at der anvendes en analytisk tilgang til at etablere den RIGTIGE strategi i udviklingsarbejdet. Ved at se på hele processen for strategisk virksomhedsledelse, giver vi dig grundlag for at ændre på dette forhold og skabe en vinderstrategi.

Vi tager afsæt i en gennemtestet metode/model, som indeholder alle de elementer en intern og ekstern analyse elementer en strategi model/plan bør indeholde. Med disse input arbejder vi videre på SWOT/TOWS modellerne, ser på Mission, Vision og Værdier for til sidst at arbejde med begrebet “Go-To-Market”.

Det er samme model vi fra tid til anden arbejde med for vores kunder i vores konsulentarbejde – og det er samme model vi underviser på i vores bestyrelsesuddannelse.

 

Hvem kan drage fordel af dette kursus:

– Ledelse

– Direktion

– Mellemleder

– Bestyrelsesmedlemmer

– Alle personalegrupper der arbejder med strategi

 

Diplom:
Vi udsteder et diplom, når du har gennemført uddannelsen.

 

Pris:

DKK 12.995 for 2 dage. Prisen er eksklusiv moms, ophold og forplejning.

Medlemmer af Voxeværket får 20 % rabat på alle kurser.

 

Praktisk information:
Alle uddannelsesdage er fra kl. 9.00 til 16.30 med indlagte pauser formiddag og eftermiddag kombineret med frokost på ca. 45 minutter midt på dagen.

Stedet for gennemførelse vil som hovedregel være på en af Custom Groups tilknyttede Voxeværker i Danmark. Hvis du ønsker overnatning, skal du selv sørge for det.

 

Tilmelding:
De fleste moduler har begrænset deltagerantal. Vi anbefaler derfor hurtig tilmelding. Så snart tilmeldingen er registreret, sender vi dig en bekræftelse. Vi gør opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

 

Betaling:

Du skal ikke betale, før du modtager en faktura. Men fakturaen skal betales i henhold til betalingsbetingelserne, ellers mister du retten til at deltage. Vi fakturerer 5 uger i forvejen med forfaldsdato 2 uger før første uddannelsesdato.

Prisen på modulerne tillægges forplejning, som udgør 495 kr. pr. dag eksklusive moms. Der ydes ingen rabat på forplejning.

 

Ændringer:

  • Vederlagsfrit indtil 8 uger før forløbet starter
  • 10% af prisen debiteres ved ændring 4-8 uger før forløbets start
  • 20 % af prisen debiteres ved ændring senere end 4 uger før forløbet starter
  • 50 % af prisen debiteres ved ændring senere end 1 uge før forløbet starter

 

 Annullering:

  • 25% af prisen debiteres ved annullering inden 8 uger før forløbet starter
  • 75% af prisen debiteres ved annullering 4-8 uger før forløbet starter
  • 100 % af prisen debiteres ved annullering senere end 4 uger før forløbet starter

Ændringer fra Custom Group:
Vi forbeholder os ret til ændringer i såvel pris, tid, sted og indhold, samt til at aflyse et modul, hvis deltagerantallet er mindre end forudsat.

 

Kontakt os:

Ring eller skriv til os for at få mere information – vi er til for at hjælpe dig og din virksomhed – tl@customgroup.dk eller tlf. 51210707.

 

 

Skal vi tage en snak om aabne-kurser?
Tryk her og skriv direkte til os.