Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Situationsbestemt salg

Dette salgskursus er atypisk, idet fokus ikke er på salgstrappen og andre normale salgsteoretiske modeller. Derimod bliver der arbejdet med kommunikation, personprofiler, afkodning af person og afledet situationsbestemt salg ud fra teorierne omkring adfærdspsykologi og personlige styrker og udviklingsområder.

Før kursus gennemføres en on-line profilering via Extended DISC samt en times personlig tilbagemelding – typisk på Skype. På den måde får deltageren et nøje kendskab til, hvordan han/hun opleves af kunder, og hvor der salgsmæssigt er et personligt udviklingspotentiale.

Situationsbestemt salg går med andre ord i dybden med salg ud fra teorierne om personens naturlige talenter. Vi vejleder dig til at blive en bedre sælger ved at give dig værktøjer til:

 • Analysere situationen mellem kunden/købscenteret og dig
 • Tilpasning af kommunikation i forhold til situationen og kunden/købscenteret
 • Effektiv værktøjskasse til salg (eksisterende og nye kunder)

Hvem kan drage fordel at dette forløb:

 • Salgsledelse, sælgere, salgskonsulenter, Key Account Managers – generelt alle som har indflydelse/kontakt til kunder

Diplom:

Vi udsteder et diplom, når du har gennemført uddannelsen.

Pris:

DKK 9.800 for en profiltest inkl. 1 times personlig tilbagemelding samt 1 dag. Prisen er eksklusiv moms, ophold og forplejning. Medlemmer af Voxeværket får 20 % rabat på alle kurser.

Praktisk information:

Alle uddannelsesdage er fra kl. 9.00 til 16.30 med indlagte pauser formiddag og eftermiddag kombineret med frokost på ca. 45 minutter midt på dagen. Stedet for gennemførelse vil som hovedregel være på en af Custom Groups tilknyttede Voxeværker i Danmark. Hvis du ønsker overnatning, skal du selv sørge for det.

Tilmelding:

De fleste moduler har begrænset deltagerantal. Vi anbefaler derfor hurtig tilmelding. Så snart tilmeldingen er registreret, sender vi dig en bekræftelse. Vi gør opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

Betaling:

Du skal ikke betale, før du modtager en faktura. Men fakturaen skal betales i henhold til betalingsbetingelserne, ellers mister du retten til at deltage. Vi fakturerer 5 uger i forvejen med forfaldsdato 2 uger før første uddannelsesdato. Prisen på modulerne tillægges forplejning, som udgør 495 kr. pr. dag eksklusive moms. Der gives ikke rabat på forplejning.

Ændringer:

 • Vederlagsfrit indtil 8 uger før forløbet starter
 • 10% af prisen debiteres ved ændring 4-8 uger før forløbets start
 • 20 % af prisen debiteres ved ændring senere end 4 uger før forløbet starter
 • 50 % af prisen debiteres ved ændring senere end 1 uge før forløbet starter
Annullering:

 • 25% af prisen debiteres ved annullering inden 8 uger før forløbet starter
 • 75% af prisen debiteres ved annullering 4-8 uger før forløbet starter
 • 100 % af prisen debiteres ved annullering senere end 4 uger før forløbet starter

Ændringer fra Custom Group:

Vi forbeholder os ret til ændringer i såvel pris, tid, sted og indhold, samt til at aflyse et modul, hvis deltagerantallet er mindre end forudsat.

Kontakt os:

Ring eller skriv til os for at få mere information – vi er til for at hjælpe dig og din virksomhed – tl@customgroup.dk eller tlf. 51210707

Skal vi tage en snak om aabne-kurser?
Tryk her og skriv direkte til os.