Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/customgroup.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Om os

I Custom Group motiveres vi af at vores kunder har succes!

Vores mission er, at du som kunde skal vækste og opnå over middel resultater. Vi tror på, at såfremt du leverer et produkt eller ydelse, der af kunderne opleves som værende bedre end konkurrenterne, så vil efterspørgslen og dermed væksten, komme af sig selv. Vores arbejdsmetode eller filosofi om man vil – dokumenterer vi bl.a. med egen udviklet Performance analyse. Her måler vi din virksomheds udvikling og performance i forhold til konkurrenterne – men mere vigtigt, vi kan i processen datadrevet identificere netop de dele i leverance- og værdikæden, der med fordel kan justeres, for at slå konkurrenterne og blive den bedste i klassen målt på både top og bundlinjen.

 

 

Enkelhed er nøglen til din og vores succes!

Performance analysen´s konklusioner samles på én side, En side der enkelt og overskueligt kommunikeres til hele organisationen og dermed indgå som et vigtigt ledelsesværktøj i vækst- og forandringsprocessen – fra nuværende performance til den ønskede performance,

 

Mange taler om vækst – vi gør noget ved det!

Vi har veldokumenterede business cases, der påpeger, at vi har “fat i den lange ende” og udlever vores pay off “Fra strategi til succes” – på vegne af vores kunder. Samtidig er vores arbejdsproces dokumenteret. Dette giver i processen et klart arbejdsfokus herunder, hvordan opgaven løses og et generelt overblik på, hvor langt i arbejdsprocessen virksomheden er kommet i den formulerede vækststrategi.

 

 

Continental Dæk Danmark blev markedsleder på blot 5 år

I over 40 år havde Michelin være det førende dækmærke i Danmark. Faktisk var Michelin dobbelt så store som Continental i 2010. Men på blot 5 år er det med en fokuseret indsats lykkedes for Continental Dæk Danmark at ændre dette markedsforhold til at være den største dækleverandør til personbiler i Danmark.

I proessen har vækst været på agendaen fra første dag. Efter at den konkrete målsætning blev formuleret, blev der med udgangspunkt i Performance analysen iværksat en række målrettede forbedringsprojekter. Under processen understøttede og dokumenterede Performance analysen de effekter som de forskellige forbedringer i leverance- og værdikæden der blev gennemført. Se adm. dir. Georg Nielsen fortælle om denne spændende rejse her (link indsættes).

 

Dandiag 12 doblede EBIT på blot 5 år

Dandiag har i mange år været førende på det danske pipettemarked i gennem flere år – men væksten og ikke mindst indtjeningen var stagneret. En vækst strategi blev formuleret og en Performance analyse blev gennemført, for at skabe det nødvendige fokus på hvilke forbedringesindsatser der skulle prioriteres.

Siden har Dandiag år efter år støt vækstet med fokus på at skabe indtjening til sin ejergruppe.

 

Kom igang nu – lad os sammen vækste din virksomhed!

Vi er klar til at udleve vores mission for dig – vi VIL vækste din virksomhed. Vi har modellen, kompetencerne, viden, dokumentationen og ressourcerne til at gøre det – så hvorfor vente. Ring eller skriv til os på 5121 0707 eller tl@customgroup.dk.