Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Målstyringssamtale og MUS/PU

Målstyring ER ledelse. Det er en taktisk 1 til 1 samtale, med det klare fokus at se på målopfyldelse i de daglige arbejdsopgaver og afledte resultater, som du ønsker, at medarbejderne skal nå.

Samtalen skal bl.a. indeholde:

  • Krav: De 3 vigtigste målsætninger/succeskriterier
  • Vilkår: Hvad skal der til for at nå målene
  • Kriterier: Hvornår er målene indfriet

Overordnet kan bl.a. sammenfattes i SMART modellen, således at begge parter finder at mål og midler er realistiske – og der foreligger en fælles forventnings afstemning hvornår man er / skal være i mål.

Afsæt den fornødne tid i kalenderen og gør det fast over tid – og forsøg at kikke fremad frem for at være bagudrettet.

 

Brug for lidt træning ?

Da medarbejderudvikling er et af de vigtigste ledelsesparameter – eller burde være det 😉 – går træning og skarphed hånd i hånd – præcis som i sportens verden.

På blot en dag kan vi give dig inspiration til at blive en bedre leder. Du kan også nå at træne til at blive en bedre leder – og vi garanterer, at du går styrket hjem efter 1 dags hård kamp sammen med andre ligesindede ledere.

Medbring gerne situationer fra din egen dagligdag og situationer hver du har eller føler dig udfordret som leder – så træner vi sammen og deler viden. Garanteret effektfuldt og resultatskabende

 

Hvem kan drage fordel af dette seminar?

Ledere på alle niveauer.

 

Undervisningsmetode:

Inspirerende indlæg blandet med øvelser, cases, gruppearbejde og træning/præsentation af diverse opgave i plenum. Dagen afsluttes typisk med en individuel handlingsplan/refleksion.

 

Udbytte af dagen:
Du får det bedste udbytte når niveauet for kompetenceudviklingen passer til dig. Så hvis du er i tvivl, hvad der passer bedst til dig, så kontakt os for yderligere rådgivning

Pris:

DKK 7.800 for 1 dag. Prisen er eksklusiv moms, ophold og forplejning. Medlemmer af Voxeværket får 20 % rabat på alle kurser.

Praktisk information:

Alle uddannelsesdage er fra kl. 9.00 til 16.30 med indlagte pauser formiddag og eftermiddag kombineret med frokost på ca. 45 minutter midt på dagen. Stedet for gennemførelse vil som hovedregel være på en af Custom Groups tilknyttede Voxeværker i Danmark. Hvis du ønsker overnatning, skal du selv sørge for det.

Tilmelding:

De fleste moduler har begrænset deltagerantal. Vi anbefaler derfor hurtig tilmelding. Så snart tilmeldingen er registreret, sender vi dig en bekræftelse. Vi gør opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

Betaling:

Du skal ikke betale, før du modtager en faktura. Men fakturaen skal betales i henhold til betalingsbetingelserne, ellers mister du retten til at deltage. Vi fakturerer 5 uger i forvejen med forfaldsdato 2 uger før første uddannelsesdato. Prisen på modulerne tillægges forplejning, som udgør 495 kr. pr. dag eksklusive moms. Der gives ikke rabat på forplejning.

Ændringer:

  • Vederlagsfrit indtil 8 uger før forløbet starter
  • 10% af prisen debiteres ved ændring 4-8 uger før forløbets start
  • 20 % af prisen debiteres ved ændring senere end 4 uger før forløbet starter
  • 50 % af prisen debiteres ved ændring senere end 1 uge før forløbet starter
 Annullering:
  • 25% af prisen debiteres ved annullering inden 8 uger før forløbet starter
  • 75% af prisen debiteres ved annullering 4-8 uger før forløbet starter
  • 100 % af prisen debiteres ved annullering senere end 4 uger før forløbet starter

Ændringer fra Custom Group:

Vi forbeholder os ret til ændringer i såvel pris, tid, sted og indhold, samt til at aflyse et modul, hvis deltagerantallet er mindre end forudsat.

Kontakt os:

Ring eller skriv til os for at få mere information – vi er til for at hjælpe dig og din virksomhed – tl@customgroup.dk eller tlf. 51210707.

 

Skal vi tage en snak om aabne-kurser?
Tryk her og skriv direkte til os.