Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Målstyring som ledelsesværktøj

MÅLSTYRING SOM LEDELSESVÆRKTØJ – og indførelse af perfomancekultur i virksomheden:

For at skabe udvikling og motivation med en struktureret målstyring, skal man bruge strategierne aktiv. Med dette kursus vil du lære at arbejde med praktiske handlingsplaner og forskellige delmål.

Mange virksomhedsstrategier bliver aldrig til noget. For at få en vellykket implementering af virksomhedsstrategierne er det vigtigt at man bruger de rigtige ledelsesværktøjer, samt at man har en grundlæggende forståelse for både planlægning og målstyring. Vi hjælper dig med at komme fra plan til konkret handling samtidig med at du lære at arbejde med forskellige delmål/KPI. Dermed opnås større forståelse for sammenhængen mellem strategi og mål, samtidig med at du lære at styre lange forløb med kortsigtede handlingsplaner. Vi arbejder bl.a. med BalanceScore Card og hele den dynamiske forståelse for hvordan KPI identificeres, måles og evalueres og giver input til ledelse og korrigerende handlinger for at nå  målet. Endvidere arbejder vi med opbygning af speedometer og processen dertil. Hvad måler vi på, hvor er det grønt, gult, rødt – det ser let ud – meeeeeen det kan faktisk godt være lidt svært 😉

 

 Hvem kan drage fordel af dette kursus:

– Administrerende direktører

– Salgsdirektører

– Marketingdirektører

– Ansvarlige for virksomhedens overordnede og langsigtede mål

 

Undervisningsform:

Undervisningen veksler mellem teori, cases, diskussion, business-simulering og arbejde med egene udfordringer. Vi satser på et udfordrende og reflekterende miljø – og forudsætter deraf en aktiv deltagelse fra dig som deltager.

 

Diplom:
Vi udsteder et diplom, når du har gennemført uddannelsen.

 

Pris:

DKK 7.800 for 1 dag. Prisen er eksklusiv moms, ophold og forplejning.

Medlemmer af Voxeværket får 20 % rabat på alle kurser.

 

Praktisk information:
Alle uddannelsesdage er fra kl. 9.00 til 16.30 med indlagte pauser formiddag og eftermiddag kombineret med frokost på ca. 45 minutter midt på dagen.

Stedet for gennemførelse vil som hovedregel være på en af Custom Groups tilknyttede Voxeværker i Danmark. Hvis du ønsker overnatning, skal du selv sørge for det.

 

Tilmelding:
De fleste moduler har begrænset deltagerantal. Vi anbefaler derfor hurtig tilmelding. Så snart tilmeldingen er registreret, sender vi dig en bekræftelse. Vi gør opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

 

Betaling:
Du skal ikke betale, før du modtager en faktura. Men fakturaen skal betales i henhold til betalingsbetingelserne, ellers mister du retten til at deltage. Vi fakturerer 5 uger i forvejen med forfaldsdato 2 uger før første uddannelsesdato.

Prisen på modulerne tillægges forplejning, som udgør 495 kr. pr. dag eksklusive moms. Der ydes ingen rabat på forplejning.

 

Ændringer:

  • Vederlagsfrit indtil 8 uger før forløbet starter
  • 10% af prisen debiteres ved ændring 4-8 uger før forløbets start
  • 20 % af prisen debiteres ved ændring senere end 4 uger før forløbet starter
  • 50 % af prisen debiteres ved ændring senere end 1 uge før forløbet starter

 

Annullering:

  • 25% af prisen debiteres ved annullering inden 8 uger før forløbet starter
  • 75% af prisen debiteres ved annullering 4-8 uger før forløbet starter
  • 100 % af prisen debiteres ved annullering senere end 4 uger før forløbet starter

 

Ændringer fra Custom Group:
Vi forbeholder os ret til ændringer i såvel pris, tid, sted og indhold, samt til at aflyse et modul, hvis deltagerantallet er mindre end forudsat.

 

Kontakt os:

Ring eller skriv til os for at få mere information – vi er til for at hjælpe dig og din virksomhed – tl@customgroup.dk eller tlf. 51210707.

 

 

Skal vi tage en snak om aabne-kurser?
Tryk her og skriv direkte til os.