Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Effektiv team ledelse

Som leder i dag er det en forudsætning at du kan styre og motivere dit team, samtidig med at teamet er i udvikling.

Er din teamledelse god, giver det øjeblikkelig effekt til at opnå afledte gode resultater. Derfor er det vigtigt at man som leder har konkrete metoder til, hvordan man arbejder med sit team og hvordan man får teamet til at udvikle sig. I et team er der mange forskellige udfordringer, som man skal igennem. En udfordring kunne være måden hvorpå man leder sit team, og hvordan man udvikler teamet til at få et bedre samarbejde, samtidig med håndteringen af eventuelle konflikter i teamet. Andre udfordringer kunne være, hvordan man på bedst mulig måde forøger sit teams effektivitet, og forbedre teamets præstationer.

Du bliver bedre til at:

 • Udvikle og effektivisere teamets samarbejde
 • Analysere situationen i virksomheden
 • Forøge teamets præstation, så resultaterne bliver bedre
 • Udvikling af eget lederpotentiale

Hvem kan drage fordel af dette kursus:

Eksisterende og kommende ledere

Diplom:

Vi udsteder et diplom, når du har gennemført uddannelsen.

Pris:

DKK 12.800 for 2 dage. Prisen er eksklusiv moms, ophold og forplejning. Medlemmer af Voxeværket får 20 % rabat på alle kurser.

Praktisk information:

Alle uddannelsesdage er fra kl. 9.00 til 16.30 med indlagte pauser formiddag og eftermiddag kombineret med frokost på ca. 45 minutter midt på dagen. Stedet for gennemførelse vil som hovedregel være på en af Custom Groups tilknyttede Voxeværker i Danmark. Hvis du ønsker overnatning, skal du selv sørge for det.

Tilmelding:

De fleste moduler har begrænset deltagerantal. Vi anbefaler derfor hurtig tilmelding. Så snart tilmeldingen er registreret, sender vi dig en bekræftelse. Vi gør opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

Betaling:

Du skal ikke betale, før du modtager en faktura. Men fakturaen skal betales i henhold til betalingsbetingelserne, ellers mister du retten til at deltage. Vi fakturerer 5 uger i forvejen med forfaldsdato 2 uger før første uddannelsesdato. Prisen på modulerne tillægges forplejning, som udgør 495 kr. pr. dag eksklusive moms. Der gives ikke rabat på forplejning.

Ændringer:

 • Vederlagsfrit indtil 8 uger før forløbet starter
 • 10% af prisen debiteres ved ændring 4-8 uger før forløbets start
 • 20 % af prisen debiteres ved ændring senere end 4 uger før forløbet starter
 • 50 % af prisen debiteres ved ændring senere end 1 uge før forløbet starter
Annullering:

 • 25% af prisen debiteres ved annullering inden 8 uger før forløbet starter
 • 75% af prisen debiteres ved annullering 4-8 uger før forløbet starter
 • 100 % af prisen debiteres ved annullering senere end 4 uger før forløbet starter

Ændringer fra Custom Group:

Vi forbeholder os ret til ændringer i såvel pris, tid, sted og indhold, samt til at aflyse et modul, hvis deltagerantallet er mindre end forudsat.

Kontakt os:

Ring eller skriv til os for at få mere information – vi er til for at hjælpe dig og din virksomhed – tl@customgroup.dk eller tlf. 51210707

Skal vi tage en snak om aabne-kurser?
Tryk her og skriv direkte til os.