Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Blended Learning

Blended learning eller online læring giver mulighed for at kombinere face-to-face undervisning/træning og online læring bl.a. gennem tilrettede e-learnings moduler.

Fleksibiliteten giver mulighed for at have adgang 24/7 via lap-top eller mobil. Der spares tid og uddannelsen kan bl.a. strækkes til en lang læringsproces både før, under og efter selve uddannelsesdagene.

Vi har bl.a. et formaliseret samarbejde med BetterSalesman, der har skabt en ny innovativ platform på smartphone, der i real tid, giver den enkelte sælger et overblik på M/K performance i.f.t. budgetter, mål, og sammenligning med kollegaer.

Kombineres forløbet med måling af videns- og adfærdsændring, som følge af forløbet, opnås endnu større indlæringseffekt samt dokumentation for investeringen i organisationen.

Ønskes et fuldt dokumenteret forløb af den økonomiske effekt – har vi mere end 10 års erfaring i at måle og dokumenterer dette med en ROI analyse (Return on Investment) og kan fremvise flere cases der demonstrer vores evne til at sikre dig en positiv økonomisk effekt.

Ring til Thomas Ludvigsen på 51210707 eller skriv til os for at høre mere – vi glæder os til at blive udfordret og løse opgaven – stor som lille!

Skal vi tage en snak om aabne-kurser?
Tryk her og skriv direkte til os.