Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Extended DISC® Team analyse

Extended DISC® Team analyse bygger videre på den individuelle personanalyse og sætter teamets profiler i system gennem flere forskellige del-analyser, der tilsammen giver teamet mere indsigt i styrker og ikke mindst udviklingsområder.

Team samarbejde handler om at optimere samarbejdet i teamet til at opnå et bedre fælleskab, bedre kommunikation, forståelse for teamets styrker og udviklingsområder samt styrke arbejdseffektiviteten i teamet.

Team samarbejde handler også om at stille skarpt på evt. huller i profilsammensætningen der måske gør, at teamet eksempelvis har en tendens til at drage forhastede beslutninger uden analyse eller mangler en innovativ komptence til fornyelse af diverse produkter m.v.

Custom Group kan hjælpe dig/jer med at få teamet til at tale et fælles sprog og give jer værktøjer til at teamet går samme vej.

Vi anvender i dag Extended DISC® Team analyse som værktøj og har gennemført over 50 team sessions gennem årene med forskellige leder og medarbejder grupper. Afledt har vi flere referencer på vores virke – heldigvis positive 😉

Kontakt os og bliv inspireret!

Kontakt os: Ring eller skriv til os for at få mere information – vi er til for at hjælpe dig og din virksomhed – tl@customgroup.dk eller tlf. 51210707

Skal vi tage en snak om personaleudvikling?
Tryk her og skriv direkte til os.