Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Strategi Fokus

Vi omsætter kundeefterspørgselsparameterne til en konkret Go-To-Market strategi og sætter handling bag strategien med vores kendskab og anvendelse af bl.a. LEAN Six Sigma, men også vores generelle kendskab til hele vorksomhedens værdikæd og hvordan de enkelte elementer tilsammen skaber merværdi for kunderne.

I vores unikke VOC analyse – “Voice Of the Customer” – bench-marker vi bl.a. virksomheden med de nærmeste udvalgte konkurrenter i branchen og finder derved hvem der performer bedst i branchen .

Data anvendes til at identificere og prioriterer en række “Must Win Battles”, som er afgørende for virksomheden at vinde.

Vi har dokumenteret skabt ekstraordinære resultater for andre virksomheder

Ring eller skriv til os for et personligt møde, hvor vi præsenterer cases herunder arbejdsmetode. Udbyttet vil være en klar ramme for, hvordan der gennem en gennemtestet og dokumenteret proces, opnås vækstfokus langt over middel i forhold til resten af branchen. Se evt. link til vores video vedr. forretningsudvikling.

Kontakt os: Ring eller skriv til os for at få mere information – vi er til for at hjælpe dig og din virksomhed – tl@customgroup.dk eller tlf. 51210707

Skal vi tage en snak om consulting?
Tryk her og skriv direkte til os.