Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Rekruttering af sælgere

Søger du en kompetent samarbejdspartner til rekruttering af din næste sælger – så er du kommet til den rette landingpage 😉

Efter aftale analyser vi virksomhedens nuværende situation, udfordringer og afledt laver vi et udkast til en jobprofil, som matcher den stillingsprofil, som vi forinden har analyseret os frem til. Dermed er du og virksomheden sikret en kompetent og rigtig proces indeholdende alle de kvalitets elementer der skal bearbejdes, for at finde den helt rigtige salgsprofil der kan løfte opgaven.

Vi kan i processen vælge mellem flere forskellige testværktøjer til at sikre, det helt rigtige match og vi giver naturligvis garanti for ansættelsen.

Efter behov, kan vi tilkoble diverse 1 til 1 sessions, hvor der måtte være behov for individuel træning i struktur og salgs- og marketingstøtte, slagsværktøjer, præsentationsteknik, spørgeteknik, forhandlingsteknik, Key Account Management, økonomisk argumentering m.v. – se vores komplette udbud af kurser under hhv. åbne og tilpassede kurser, sidstnævnte bliver specielt tilrettet jeres behov og dermed komprimeret i tid og rum således, at træning og indlæring bliver så effektivt som muligt.

Ring til Thomas Ludvigsen på 51210707 og få en god og konstruktiv dialog hvordan vi kan hjælpe dig til at nå dine og virksomhedens mål!

 

 

Skal vi tage en snak om salg?
Tryk her og skriv direkte til os.