Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Mødebooking

Effektiv mødebooking!

Har du brug for hjælp til at booke dine møder, kan vi hos Custom Group hjælpe dig med det.

Vi har de rette værktøjer til at finde de rette kontaktpersoner i dansk erhvervsliv, vi ringer eller skriver for at få lov til at få et møde, vi får personen i tale og sætter rammen for en aftale – for dig selv, en af virksomhedens sælgere eller evt. en sælger fra Custom Group, der sælger på dine vegne.

Mødebookning er ressourcekrævende på rigtig mange områder. Dels koster en mødebooking ikke det samme som en dygtig og kompetent salgskonsulent og dels kan der optimeres i salgsstrategien ved at lad særlige kompetencer vare forskellige dele af salgsprocessen – her af afledet tanken bag KAM og segmentering af kunderne, med tilhørende forskellighed i ressource allokeringen.

Vi kan booke dine møder for dig. Vi kan også hjælpe dig med at blive bedre til at selv at booke dine egne møder gennem et af vores kurser eller vi skræddersy et program, så det passer præcist til dig og dine udfordringer.

Ring til Thomas Ludvigsen på 51210707 og få en konstruktiv dialog om emnet mødebooking, effektivitet og det at deles om at få salget til at lykkedes…

Skal vi tage en snak om salg?
Tryk her og skriv direkte til os.