Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Freelance salg

Lad Custom Group være din strategiske samarbejdspartner på salg!

Vi ved hvor svært salg er – ved hvor vedholden og struktureret du skal være hver dag for at komme i mål – og når du så står der med kunden face to face, hvor skarp og empatisk du så også skal være for at blive valgt som ny leverandør. Vidste du f.eks at man regner med at du skal kontakte +30 leads pr. telefon for at få et møde?

Vi sælger på vegne af dig og din virksomhed. Vi kan bl.a. på dine vegne søge via professionel virksomheds database med opdaterede data, segmentere og udtrække de mest attraktive kunder, der herefter skal bearbejdes systematisk efter nærmere aftale

I processen sikre vi, at du løbende i realtid, kan følge salget via eks. Dropbox – og dermed har du 100% garanti og kontrol med salgsprocessen.

Vi træner hver dag på at være gode til salg. Vi kender stort set alle de forskellige salgs- og segmenteringsmodeller der findes på markedet – vi underviser i dem på åbne og tilpassede kurser – lige fra mødebooking til at lukke ordren.

Vi kan samtidig sætter struktur/revidere hele din virksomheds “Go-To-Market” proces og dermed sikre dig en optimalt retning for dig og din virksomhed.

I processen vil du bl.a. blive udfordret på strategi, hvilket marked du er på, arbejdsprocesser, salgs- og marketingværktøjer og materialer. Vi har gennem årene løst stort set alle typer salgsopgaver – retail, consumer herunder FMCG, B-2-B – dette med både regulære produkter såvel som diverse serviceydelser.

Ring til Thomas Ludvigsen på 51210707 – vi er ærlige, ordholdene og gode til at skabe resultater på dine vegne 😉

Skal vi tage en snak om salg?
Tryk her og skriv direkte til os.