Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

The Challenger Sale

The Challenger Sale teknik argumentere for, at den gode gamle realtionssælger ikke er den optimale salgsteknik og dermed bedst performende måde at sælge på, når det gælder komplekst/projekt salg.

Her har tusinder og atter tusinder dygtige og kompetente sælgere trænet i at søge en stabil og professionel relation til købscenteret og ssv. tidligt i kundens købsproces bl.a. udtalt “at den opgave kan jeg da sagtens løse for dig”… hvilket nyeste forskning viser at man ikke skal gøre, da bl.a. timing er af stor betydning i salgsforløbet.

Kurset er 100% baseret på forskningsrelateret materiale, der således understøtter The Challenger Sale salgsteknik og afledt salgsadfærd – bl.a. i retningen af, hvordan løsninger skal skræddersys og dermed differentierer sig væk fra konkurrenterne og den normale  prissammenligning/ønske om rabatter fra opdraggiver.

Du bliver bedre til:

 • Øge din gennemslagskraft og performance som dygtig sælger i komplekst/projekt salg
 • Identificere hvor købscenteret er i deres købsproces og hvad skal den rigtige salgsrespons afledt være
 • Tilpasse din salgsstil til købscenteret – men fortsat være assertiv udfordrende
 • Bedre salgsteknik gennem GAINS salgsstruktur, der som model er en videreudvikling af Niel Rackham´s SPIN Selling salgsmodel
 • Bedre præsentationsteknik med brug af “The Story Board” PPT model som også anvedes i undervisningen på MBA niveau

Hvem kan drage fordel af dette seminar?

Konsulenter, Key Account Managers, salgschefer og salgsdirektører med praktisk og teoretisk salgserfaring.

Undervisningsmetode:

Inspirerende indlæg blandet med øvelser, cases, gruppearbejde og træning/præsentation af diverse opgave i plenum. Dagen afsluttes typisk med en individuel handlingsplan/refleksion.

Udbytte af seminar:
Du får det bedste udbytte når niveauet for kompetenceudviklingen passer til dig. Så hvis du er i tvivl, hvad der passer bedst til dig, så kontakt os for yderligere rådgivning

Diplom:

Vi udsteder et diplom, når du har gennemført uddannelsen.

Pris:

DKK 17.800 for 2 + 1 dag. Prisen er eksklusiv moms, ophold og forplejning. Medlemmer af Voxeværket får 20 % rabat på alle kurser.

Praktisk information:

Alle uddannelsesdage er fra kl. 9.00 til 16.30 med indlagte pauser formiddag og eftermiddag kombineret med frokost på ca. 45 minutter midt på dagen. Stedet for gennemførelse vil som hovedregel være på en af Custom Groups tilknyttede Voxeværker i Danmark. Hvis du ønsker overnatning, skal du selv sørge for det.

Tilmelding:

De fleste moduler har begrænset deltagerantal. Vi anbefaler derfor hurtig tilmelding. Så snart tilmeldingen er registreret, sender vi dig en bekræftelse. Vi gør opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

Betaling:

Du skal ikke betale, før du modtager en faktura. Men fakturaen skal betales i henhold til betalingsbetingelserne, ellers mister du retten til at deltage. Vi fakturerer 5 uger i forvejen med forfaldsdato 2 uger før første uddannelsesdato. Prisen på modulerne tillægges forplejning, som udgør 495 kr. pr. dag eksklusive moms. Der gives ikke rabat på forplejning.

Ændringer:

 • Vederlagsfrit indtil 8 uger før forløbet starter
 • 10% af prisen debiteres ved ændring 4-8 uger før forløbets start
 • 20 % af prisen debiteres ved ændring senere end 4 uger før forløbet starter
 • 50 % af prisen debiteres ved ændring senere end 1 uge før forløbet starter
  Annullering:
 • 25% af prisen debiteres ved annullering inden 8 uger før forløbet starter
 • 75% af prisen debiteres ved annullering 4-8 uger før forløbet starter
 • 100 % af prisen debiteres ved annullering senere end 4 uger før forløbet starter

Ændringer fra Custom Group:

Vi forbeholder os ret til ændringer i såvel pris, tid, sted og indhold, samt til at aflyse et modul, hvis deltagerantallet er mindre end forudsat.

Kontakt os:

Ring eller skriv til os for at få mere information – vi er til for at hjælpe dig og din virksomhed – tl@customgroup.dk eller tlf. 51210707.

Skal vi tage en snak om aabne-kurser?
Tryk her og skriv direkte til os.