Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

360 graders strategi analyse

Dette fantastiske strategi koncept hviler på teorierne fra Balanced ScoreCard og bl.a. udviklet af dygtige professorer ved Aalborg Universitet og Executive MBA’er fra CBS.

Vi har i en årrække anvendt konceptet til at facilitere bestyrelser, direktioner, ny tiltrådte direktører under de berømte 100 dage samt, for at ensrette fokus for ledergruppe på hele 31 personer ved bl.a. RUKO. Kort sagt er værktøjet meget fleksibelt, men samtidig meget målrettet frem mod de vigtigste indsatsområder.

Der er i processerne høstet mange roser fra deltagere som klart har udtalt, at dette var de bedste og mest effektive dage, de nogen siden havde spenderet sammen med et par konsulent spader ;-).

Værktøjet hviler på +700 dynamiske on-line spørgsmål, der straks reduceres til ca. 100 afhængig af, hvilken branche man kommer fra – service, produktion, finans m.v.

På baggrund af svar fra den adspurgte gruppe, fremkommer der en gap analyse med angivelse af både vigtighed og effekt dimension. Output  anvendes til at faciliterer 2 dage, som afsluttes med, at finde de vigtigste proriterede MWB- “Must Win Battles” indsatsområder i virksomheden.

Efter behov, udarbejder vi samtidig en DuPont analyse samt benchmarker virksomheden på nøgletal op mod konkurrenterne.

Vi tilbyder herefter af anvende 1/2- 1 dag efterfølgende med beslutningstager, således at der udvikles en strategisk projektplan, der kan være dimensionerende for ledervirket og dermed at tanker omsættes til handling og afledt ROI.

Kontakt Thomas Ludvigsen direkte på 51210707 – og blive udfordret på strategi dialog der meget vel kan blive til en god investering for dig og virksomheden.

Skal vi tage en snak om consulting?
Tryk her og skriv direkte til os.